"What we are to our inward vision, and what man appears to be sub speciae aeternitatis, can only be expressed by way
of myth. Myth is more individual and expresses life more precisely than does science."
Carl Gustav Jung

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η παγκόσμια δικτατορία ειναι παρούσα μέσα στις "Δημοκρατίες" της Δύσης!

Η παγκόσμια δικτατορία ειναι παρούσα μέσα στις "Δημοκρατίες" της Δύσης!

[Πηγή: Οίμος-Αθήνα, 06/02/2016]
ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΟΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ KERRY ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: "ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ DAESH (ISIS)" 
ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ KERRY ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS  
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΗΠΑ (ΔΙΑ ΤΟΥ KERRY) ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ISIS!  
Τον ανδρισμό τους και την δημοκρατικότητά τους έδειξαν οι Ιταλοί αστυνομικοί οι γνωστοί Καραμπινιέροι και οι μπράβοι που προστάτευαν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ John Kerry, σε μια άοπλη γυναίκα την ακτιβίστρια δημοσιογράφο Marinella Correggia όταν θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την υποκρισία των ΗΠΑ.
Ο Kerry μετά τη συνάντηση του με τον Ιταλό ομόλογο του Πάολο Τζεντιλόνι, προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα που "πρέπει να ληφθούν ενάντια στο ISIS"(!!!) έδωσε συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν το τέλος της οποίας η Marinella Correggia προσπάθησε να σηκώσει ένα πλακάτ που κρατούσε στα χέρια και κατηγορούσε τις ΗΠΑ για την πολιτική τους κατά της τρομοκρατίας φωνάζοντας "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh, είστε υπεύθυνοι". 
Τότε οι Ιταλοί Καραμπινιέροι και οι μπράβοι της συνέντευξης Τύπου, βούτηξαν την άοπλη γυναίκα λες και ήταν ένοπλος τρομοκράτης και την πέταξαν έξω από την αίθουσα.
Εκείνη καθώς την πέταγαν έξω, φώναξε ακόμη δύο φορές "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh" και έτσι έληξε το επεισόδιο...
Βέβαια η Marinella Correggia φώναξε το αυτονόητο, το ίδιο άλλωστε έχει δηλώσει επίσημα ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν.
Όλοι ξέρουν πια πως οι ΗΠΑ βοήθησαν στον εξοπλισμό του ISIS, είτε στέλνοντας οπλισμό απευθείας  στο ισλαμικό ψευδοκράτος,  είτε στέλνοντας οπλισμό στους υποτιθέμενους "μετριοπαθείς" αντάρτες, οι οποίοι τελικώς έδωσαν τα όπλα τους στο ISIS, αφού απορροφήθηκαν από αυτό...
Αλλά το επεισόδιο αυτό αναδεικνύει τον φασισμό και την δικτατορική φύση της νέας τάξης που εμφωλεύει στις δυτικές "δημοκρατίες" και επωάζει το αυγό του φιδιού, την παγκόσμια δικτατορία. 
Η υποκρισία του John Kerry να παριστάνει ότι οι ΗΠΑ θέλουν να συζητήσουν τα μέτρα που "πρέπει να ληφθούν ενάντια στο ISIS" φάνηκε μία μόλις μέρα μετά. 
Όταν οι ΗΠΑ είδαν την κατάρρευση του μετώπου των ισλαμοφασιστών σε Χαλέπι και Ντεράα και την συνεχή προέλαση του συριακού Στρατού και έσπευσαν αμέσως να δώσουν την στήριξή τους στην υποτιθέμενη "συριακή αντιπολίτευση" ζητώντας από την Ρωσία "να σταματήσει τους βομβαρδισμούς"!
Ο ίδιος ο John Kerry ζήτησε την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή διεθνούς διάσκεψης για τη σύγκρουση στη Συρία και κάλεσε τη Μόσχα να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, γιατί όπως ισχυρίζεται «σκοτώνουν σε μεγάλο βαθμό γυναίκες και παιδιά»!!!. 
Ο John Kerry κατηγόρησε την Ρωσία ότι χρησιμοποιεί μη κατευθυνόμενες βόμβες. Με περισσή υποκρισία δήλωσε:«Αυτές δεν είναι βόμβες ακριβείας και άμαχοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, σκοτώνονται κατά μεγάλους αριθμούς και πλήττονται νοσοκομεία και κατοικημένες περιοχές.όπως και ότι συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί όταν φτάνουν εκεί τα σωστικά συνεργεία, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται και οι τραυματιοφορείς. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι Ρώσοι διατύπωσαν ορισμένες εποικοδομητικές ιδέες για τον τρόπο εφαρμογής μιας κατάπαυσης του πυρός. Αλλά αν μιλάνε απλά για να μιλάνε, ενώ συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, κανένας δεν θα το αποδεχθεί αυτό».
Προφανώς ο John Kerry έχει πολύ επιλεκτική μνήμη διότι οι άμαχοι σε Ιράκ και Αφγανιστάν έχουν ακόμα πολύ καλές "αναμνήσεις" από τους "επιτυχημένους" βομβαρδισμούς των ΗΠΑ.
Η υποκρισία του Kerry όμως και η άθλια εγκληματική στάση της χώρας του, φανερώνεται από το γεγονός ότι μόλις πριν μερικούς μήνες, οι ΗΠΑ βομβάρδισαν στο Αφγανιστάν τους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα" στην Κουντούζ. 
Μάλιστα η πρόεδρος της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης, Δρ. Τζοάν Λιού δήλωσε χαρακτηριστικά πως η αεροπορική επίθεση της 3ης Οκτωβρίου – κατά την οποία 13 μέλη του προσωπικού των "Γιατρών χωρίς Σύνορα" σκοτώθηκαν – συνιστά έγκλημα πολέμου, "καθώς υπάρχουν ενδείξεις για σκόπιμο και επαναλαμβανόμενο βομβαρδισμό του νοσοκομείου"!
Κατά τα άλλα, οι ΗΠΑ και ο John Kerry θίγονται όταν η ακτιβίστρια δημοσιογράφος  Marinella Correggia τους φωνάζει: "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh, είστε υπεύθυνοι" και βάζουν τους μπράβους και τους "δημοκράτες" αστυνομικούς της επίδοξης παγκόσμιας δικτατορίας τους να την πετάξουν έξω!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου